Mermaid Swimming

Mermaid Swimming

Bli som Ariel i vattnet!

Simning
På Monas roliga sjöjungfrusimkurs lär du dig att säkert glida fram mellan vågorna med sjöjungfrustjärt och monofena. Dessutom lär du dig att ta hand om en sjöjungfruutrustning på rätt sätt.

Kurserna erbjuder såväl proffsig simutbildning som roliga aktiviteter tillsammans i grupp. Vi har det roligt tillsammans i en trygg och säker miljö.

Kurserna ges en gång i veckan.

Upptäck sjöjungfrun inom dig!

Dyk förbi hos oss och testa på vårt introduktionsprogram i sjöjungfrusim! Den här lektionen på en timme är skräddarsydd för att ge dig en snabb introduktion till livet som sjöjungfru!

Med hjälp av våra professionella instruktörer blir du en sjöjungfru på nolltid!

Vad behöver du?

Ta med dig en bekväm baddräkt som sitter bra (i en eller två delar) och en handduk. Simglasögon rekommenderas varmt. Sjöjungfrukittet ingår i kursavgiften.

Ålder:

Alla över sex år kan delta i lektionen. Är man mellan sex och tretton år ska man anmäla sig till juniorkursen. Barnen behöver redan kunna simma 25 meter bröstsim och kunna simma minst två meter under vatten. Alla som är över 16 kan anmäla sig till den vanliga kursen “Upptäck sjöjungfrun inom dig!”.

Vid poolen:

Kom 10-15 minuter före kursstart för att ha tid att byta om, skriva upp dig på närvarolistan och göra dig redo för din sjöjungfruupplevelse. Endast kursdeltagare äger tillträde till poolen under lektionstid. Det finns däremot åskådarläktare tillgängliga för familj och vänner.

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner