Simskola för alla på Lidingö

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas. 

 

Bosön Simhall

Här finns möjlighet att träna allt från nybörjarsim till vuxencrawl i lugn och ro då bassängen endast disponeras av simskolan under de tider vi har lektioner. Simhallen är fint inredd med en 16 meters pool. Just nu pågår nybörjarsim, fortsättningssim och vuxencrawl. Utbudet förändras över säsongerna.

Läs mer och boka >>

Breviksbadet

Breviksbadet, en anläggning med två bassänger som ligger omgärdad av vacker natur. Den stora bassängen är uppvärmd och 25 gånger 25 meter. Här har vi våra uppskattade sommarläger samt sommarsimskola.

Läs mer och boka >>

Gångsätrahallen

Anläggningen är perfekt för dig som vill lära dig att simma eller slipa på din teknik. Det finns även en barnpool för de minsta. Vattentemperaturen är på cirka 28 grader. Här har vi både simskola och skolsim.

Kurserna är både för små och stora barn.

Läs mer och boka >>

Gåshaga

Varm bassäng på Lidingö. 12 gånger 6 meter och 32 grader i vattnet. I anläggningen finns det också bastu. Kurserna som finns nu är babysim, minisim, simlekis, nybörjarsim och skolsim. Utbudet varierar över säsongerna.

Läs mer och boka >>

Vi kan fixa ditt badkalas på Gåshaga, Lidingö!

Ett badkalas ska vara en rolig upplevelse för både barn och vuxna. Fira med oss på Monas Simskola! Klicka på bilden för att läsa mer!

Simhallar Göteborg

Flera olika kurser

Vi har allt från barnsim till vuxensim. Vi har ett utbud där det finns något för alla i familjen.

Fokus på resultat

På Monas Simskola fokuserar vi på att den individuella deltagaren ska nå så långt som möjligt. Läs gärna mer om hur vi arbetar.

Vi gör vatten roligare

Simskola och kurser för barn och vuxna

På Monas Simskola lär vi ditt barn att känna sig bekvämt i vattnet och simma säkert. Genom lekfull undervisning i trevligt, varmt vatten och träningspass, som är särskilt utformade för små barn, använder vi all vår kunskap och samlade erfarenheter för att lära ut på bästa sätt. I all vår undervisning och våra roliga aktiviteter är ledstjärnorna hjärta och glimten i ögat – för när barn har det kul lär de sig mest.

Hitta till anläggningarna på Lidingö

Monas Simskola

Vi kan fixa ditt badkalas på Duva Pool & Motion!

Ett badkalas ska vara en rolig upplevelse för både barn och vuxna. Fira med oss på Monas Simskola! Klicka på bilden för att läsa mer!

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner