Sommarläger – Breviksbadet

5 fullspäckade dagar med simning och skoj – nya simläger varje vecka på Lidingö!

 • Simskola för alla nivåer, även nybörjare, med välutbildade simlärare
 • Teknikträning som gör alla bättre på simning
 • Många roliga aktiviteter för barnen som cirkusskola, sjöjungfrusim och zumba
 • Mysiga lokaler med leksaker vid sämre väder
 • Naturskönt belägen 25 meters bassäng
 • Lägret är avsett för barn mellan 5 och 12 år
 • Vi erbjuder hjälp med hämtning och/eller lämning.

Simläger, sommaren 2021

Lägret startar vecka 24 och hålls varje vecka under hela sommaren så länge som vi har tillräckligt många anmälda. Ny kurs varje vecka, måndag – fredag, fram till vecka 32.

 • Dagsläger 9:00-15:30 (måndag-fredag).
 • För åldrarna 5 till 12 år.
 • Ledare och barnvakter är alltid närvarande.
 • Simskola två gånger om dagen.
 • Bad, minigolf, Elbilkörning, bollsporter, dans, cirkusskola, sjöjungfrusim m.m.
 • Lunch, glass och mellanmål ingår.

Vi erbjuder hjälp med hämtning och/eller lämning. Vi kommer överens om var vi hämtar och lämnar, samt pris för transport. Ni ansvarar för att barnet har lämplig sittkudde/barnstol vid transport. Det är samling på Breviksbadet kl. 9:00 och slut för dagen ca.16.30.

Härliga minnen

Barn och sommar hör ihop, därför är det allra viktigaste att barnen får en rolig upplevelse. Men vi tar även simträningen på allvar eftersom det är en rejäl chans att utveckla simmandet under en ganska lång sammanhängande period. Våra simlärare är pedagogiskt utbildade och vana vid att lära ut till barn.

Vi på Monas simskola tar hänsyn till var ditt barn står just nu och delar därför upp barnen i olika grupper.

Alla barn har olika kunskaper och vattenvana och här kan du vara total nybörjare eller mera van simmare. Alla får teknikträning på sin nivå och lär sig simma rätt.

Massa aktiviteter

När det är sommar vill man ju helst vara ute i vår fina 25 meters bassäng, men om det är riktigt ruskväder så finns det mysiga lokaler med mattor, kuddar och leksaker. Där är vi även på rasterna.

I simskolan är förstås det viktigaste att få ditt barn att bli bättre på att simma så effektivt som möjligt, och det är två lektioner varje dag med övning och genomgång av teknik.

Men vi har även en en massa aktiviteter för att det ska vara roligt och varierande. Sjöjungfrusim, Cirkusskola, Bad, minigolf,elbilkörning, bollsporter, dans är exempel på vad vi hittar på. Lunch, glass och mellanmål ingår.

En typisk dag på lägret

Badet öppnar 9:00 och från och med då går det bra att lämna. Ungefär så här ser

ut en vanlig dag på sommarens simläger med Monas Simskola:

09:15 Samling på Breviksbadet, Lidingö
10:00 Simskola, dusch och bastu
11:00 Lekar, såsom boule
11:30 God och varm lunch.
12:15 Sola och vila / teater / information om livräddning och vattensäkerhet.
13:00 Minigolf / bollsporter / dans
13:30 Glass eller frukt
14:00 Simskola, dusch och bastu
15:00 Mellanmål/Barngympa
15:30 Slut för dagen/hämtning
16:00 Sista tid för hämtning

Sista dagen på simlägret får barnen möjlighet att ta simmärken och visa för föräldrarna vad de har lärt sig under veckan.

Övrig info

Förutom de två simlektionerna kommer barnen att delta i andra aktiviteter och lekar som minigolf, bollsporter, barngympa, dans och pyssel. Minigolfbanor, volleybollnät och stora ytor att leka på finns inom badets inhägnande område.

På lägret ingår lunch och mellanmål. Lunchen är hemlagad och menyn är vald med tanke på att det ska vara både nyttigt och gott. Vi äter lunch och mellanmål tillsammans i lägerrummet. Vi har även en fruktkorg i lägerrummet som barnen får ta av när de vill. Ibland lyxar vi även till det med glass.

En veckas läger kostar 3 400 kr.

Sån himla bra simskola, slår de andra vi provat med hästlängder. Jätteduktiga instruktörer som pedagogiskt uppmuntrar och pushar, samt att de verkligen ser barnen.

Karin – Nöjd mamma

En mycket bra simskola med verkligt engagerade instruktörer som ser till att alla barn lär sig simma, också dom som från början kan vara lite vattenrädda.

Stig – Pappa till Joel