Sommarläger 2022 – Breviksbadet

5 fullspäckade dagar med simning och skoj – nya simläger varje vecka på Lidingö! Vi startar vecka 25!

En upplevelse som ni verkligen inte får missa sommaren 2022!

Här får ditt barn möjigheten att prova på olika roliga aktiviteter och samtidigt utvecklas i simning. Under 5 dagar kommer ditt barn att delta i olika aktiviteter så som dans, cirkus, konst, elbilåkning med roliga och erfarna ledare som kommer att vara med ditt barn på sommarens roligaste läger på Lidingös härliga Breviksbadet.

En dag på sommarläger hos oss

 • 09:00 – Vi samlas, delar grupperna och har gemensam lek.
 • 09:30 – Start på dagens första aktivitet SIMNING.
 • 10:30 – Grupperna byter aktivitet till DANS.
 • 11:45 – God lunch anpassat för barns favoriter.
 • 13:00 – Grupperna börjar med CIRKUSSKOLA och SIMNING.
 • 14:00 – Glass och hälsosamt mellanmål.
 • 14:20 – Grupperna har MINIGOLF och ELBILSÅKNING
 • 15:30 – Gemensam avslutning och hämtning.

I priset ingår:

 • Simundervisning: där ditt barn lär sig simma och om barnet redan är simkunning fokuserar vi på att förbättra simteknik.
 • Dagliga roliga och gynnande aktiviteter som; Cirkusskola, Konst, Olika dans stilar, Parkour, Minigolf och Elbilsåkning.
 • Lunch varierad och anpassad efter barnens favoritsmaker.
 • Glass så klart för att svalka sig efter en aktiv dag.
 • Mellanmål som består av olika frukter och snacks som barnen tycker om.
 • Läger T-shirt och en bekväm ryggsäck som de kan bära sina prylar i.

Sån himla bra simskola, slår de andra vi provat med hästlängder. Jätteduktiga instruktörer som pedagogiskt uppmuntrar och pushar, samt att de verkligen ser barnen.

Karin – Nöjd mamma

En mycket bra simskola med verkligt engagerade instruktörer som ser till att alla barn lär sig simma, också dom som från början kan vara lite vattenrädda.

Stig – Pappa till Joel

Härliga minnen

Barn och sommar hör ihop, därför är det allra viktigaste att barnen får en rolig upplevelse. Men vi tar även simträningen på allvar eftersom det är en rejäl chans att utveckla simmandet under en ganska lång sammanhängande period. Våra simlärare är pedagogiskt utbildade och vana vid att lära ut till barn.

Vi på Monas simskola tar hänsyn till var ditt barn står just nu och delar därför upp barnen i olika grupper.

Alla barn har olika kunskaper och vattenvana och här kan du vara total nybörjare eller mera van simmare. Alla får teknikträning på sin nivå och lär sig simma rätt.

Förutom de två simlektionerna kommer barnen att delta i andra aktiviteter och lekar som minigolf, bollsporter, barngympa, dans och pyssel. Minigolfbanor, volleybollnät och stora ytor att leka på finns inom badets inhägnande område.

På lägret ingår lunch och mellanmål. Lunchen är hemlagad och menyn är vald med tanke på att det ska vara både nyttigt och gott. Vi äter lunch och mellanmål tillsammans i lägerrummet. Vi har även en fruktkorg i lägerrummet som barnen får ta av när de vill. Ibland lyxar vi även till det med glass.

Sista dagen på simlägret får barnen möjlighet att ta simmärken och visa för föräldrarna vad de har lärt sig under veckan.

 

Övrig information

Lägret startar vecka 25 och hålls varje vecka under hela sommaren så länge som vi har tillräckligt många anmälda. Nytt läger varje vecka, måndag – fredag.

Vi erbjuder hjälp med hämtning och/eller lämning. Vi kommer överens om var vi hämtar och lämnar, samt pris för transport. Ni ansvarar för att barnet har lämplig sittkudde/barnstol vid transport. Det är samling på Breviksbadet kl. 9:00 och slut för dagen ca.15.30.

En veckas läger kostar 3 900 kr.