Simskola för alla i Stockholm

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas.

 

Farsta simhall

Farsta simhall ligger centralt i Farsta med möjligheter även för gymträning. Kursutbuden varierar och just nu finns det kurser i vuxensim och höstlovskurser för barn.

Läs mer och boka >>

Kista ACTIC

I Kista ACTIC finns vuxensimkurser både för nybörjare och för fortsättningssimmare. Kursutbudet varierar och just nu finns höstlovskurser för barn. Nyrenoverade fräscha lokaler.

Läs mer och boka >>

Bredängshallen

Välkommen till Monas simskola i Bredäng. Bassängen är 25 m lång och 5,5 m bred, 90 cm på den grunda sidan och 140 cm vid den djupaste delen. Kurserna varierar över året och nu finns Vuxensim, Höstlov simkurs och Simklubb.

Läs mer och boka >>

Beckomberga simhall

I Beckomberga simhall finns det både vanlig bassäng för de lite större barnen och en varmare bassäng där vi håller simkurser för de minsta barnen, även babysim.

Läs mer och boka >>

Gubbängsbadet

Gubbängsbadet ligger centralt i Gubbängen och har en 25 metersbassäng. Nu har vi nybörjarkurser, simklubb, höstlovssim och vuxensim.

Läs mer och boka >>

Långbrohallen

I Långbrohallen har vi simlekis med föräldrar, samt minisim, simskola, privatlektioner och simkurser för vuxna. Fin bassäng med bra parkering och bra läge.

Läs mer och boka >>

Oasen Kungsholmen

Oasen ligger i DN-huset på kungsholmen och har en fin varm bassäng för motionssim. Just nu erbjuder vi flera steg inom nybörjarsim, fortsättningssim, höstlovskurs, minisim och vuxensim.

Läs mera och boka>>

Spånga simhall

Monas simskola i Spånga. Bassängen är 25 m lång, 90 cm på den grunda sidan och 140 cm vid den djupaste delen. Just nu har vi vuxensim, simklubb och höstlov simkurs.

Läs mera och boka>>

Tenstabadet

Tenstabadet som ligger i Tensta Centrum är en simhall med 25-metersbassäng. För tillfället har vi nybörjarsim för barn, vuxensim och höstlovskurs. Förändringar i utbudet och kursstarter sker kontinuerligt.

Läs mera och boka>>

Vällingby simhall

Nu har vi kurser för förskolebarn upp till mera avancerade kurser för barn. Även vuxensim finns som kurs i simhallen. Bassängen i Vällingby för barn är 14 x 7 meter och djupet är 0,8-1,0 meter. Vattentemperaturen är 29 grader.

Läs mera och boka>>

Västertorps simhall

Västertorps sim- och idrottshall har en 25-metersbassäng. Det finns även en relaxavdelning med bubbelpool, ångbastu och vanlig bastu. Kurserna är för tillfället vuxensim och höstlovssim.

Läs mera och boka>>

Simhallar Göteborg

Flera olika kurser

Vi har allt från barnsim till vuxensim. Vi har ett utbud där det finns något för alla i familjen.

Fokus på resultat

På Monas Simskola fokuserar vi på att den individuella deltagaren ska nå så långt som möjligt. Läs gärna mer om hur vi arbetar.

Vi gör vatten roligare

Simskola och kurser för barn och vuxna

På Monas Simskola lär vi ditt barn att känna sig bekvämt i vattnet och simma säkert. Genom lekfull undervisning i trevligt, varmt vatten och träningspass, som är särskilt utformade för små barn, använder vi all vår kunskap och samlade erfarenheter för att lära ut på bästa sätt. I all vår undervisning och våra roliga aktiviteter är ledstjärnorna hjärta och glimten i ögat – för när barn har det kul lär de sig mest.

Hitta till anläggningarna i Stockholm