Simskola för alla i Linköping

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas. 

 

Duva Pool

Denna trevliga varmvattenbassäng ligger centralt inne i Linköpings centrum. Vattnet är 33-34 gradiga och passar bra för  vattengymnastik, simskola för barn och vuxna. Vi har kurser i babysim, nybörjare olika nivåer, fortsättningssim och vuxensim.

Läs mer och boka >>

Vi kan fixa ditt badkalas på Duva Pool & Motion!

Ett badkalas ska vara en rolig upplevelse för både barn och vuxna. Fira med oss på Monas Simskola! Klicka på bilden för att läsa mer!

Simhallar Göteborg

Flera olika kurser

Vi har allt från barnsim till vuxensim. Vi har ett utbud där det finns något för alla i familjen.

Fokus på resultat

På Monas Simskola fokuserar vi på att den individuella deltagaren ska nå så långt som möjligt. Läs gärna mer om hur vi arbetar.

Vi gör vatten roligare

Simskola och kurser för barn och vuxna

På Monas Simskola lär vi ditt barn att känna sig bekvämt i vattnet och simma säkert. Genom lekfull undervisning i trevligt, varmt vatten och träningspass, som är särskilt utformade för små barn, använder vi all vår kunskap och samlade erfarenheter för att lära ut på bästa sätt. I all vår undervisning och våra roliga aktiviteter är ledstjärnorna hjärta och glimten i ögat – för när barn har det kul lär de sig mest.

Hitta till anläggningarna i Linköping