Bobby groda lär sig simma

Simskoleläraren Mona Bhat har skrivit en pedagogisk och rolig bok om att gå i simskola. Följ med Bobby Groda och alla hans vänner på deras första simlektioner.

Att lära sig simma kan kännas både nervöst och spännande. I sin bok ”Bobby Groda lär sig simma” berättar simskoleläraren Mona Bhat om hur det går till i simskolan. Läs den för ditt barn som snart ska börja i simskola eller använd den som komplement till barnets simlektioner.

Mona Bhat har jobbat som simlärare i 22 år. Sedan elva år tillbaka driver hon sin egen simskola i Stockholm och Linköping. Med boken Bobby Groda lär sig simma vill hon berätta för barn om hur roligt det är att lära sig att simma och att de kan känna sig trygga med sin simlärare och sina kamrater. Berättelsen utgår från första dagen på hennes egen simskola, på simkursen Nybörjarsim Grodan för barn från fyra år.


Bobby groda

Ulrika Faerch, CCO Swimmix och Familjerådgivare:
”Bobby Groda lär sig simma – en toppenbok!
Boken bjuder läsaren på en glad och varm berättelse om Bobby och hans kamrater som ska lära sig simma. Barn får genom boken läsa om hur det kan vara att lära sig att simma. Genom att föräldrar läser den tillsammans med sitt barn får även föräldrar en fin guide till vad de kan förvänta och hur de kan vara ett bra stöd för sitt barn.
En härlig bok med fina illustrationer som säkert kommer att hjälpa många barn och föräldrar när de små ska lära sig att simma.”

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.

Har du några frågor kring bokningen hör av dig till info@monasimskola.com.