Om Monas simskola

Människor i alla åldrar lär sig bemästra vattnets utmaningar i våra simskolor. Från de minsta små som i en trygg famn njuter av det varma vattnet i babysim vidare till barnets första egna simtag som senare utvecklas till längre simsträckor, djupare vatten och trygghet i fler moment. Glädjen och stoltheten i att uppnå målen i nya simmärken är stor!

Det är aldrig för sent att bli en duktig simmare. Även du som är vuxen och vill ha målinriktad träning för att utveckla ditt simsätt eller lära dig crawla är välkommen till oss. Du kan träna i grupp eller få privatlektioner för att utveckla din teknik. Vi erbjuder även särskild simskola för kvinnor.

På ett inspirerande och lustfyllt sätt tar vi varje elev igenom de individuella utmaningarna. Vår personliga undervisningsstil är inspirerad både från Sverige, USA och Indien och bygger på att utvecklingsmålen sätts utifrån individens förutsättningar. Alla simlärare är trygga och erfarna vuxna som ger individuell coachning för att varje elev ska kunna nå dit de vill.

I många familjer har vi fått följa alla individer genom år av glädje och framgång i bassängen. Det ser vi som det säkraste beviset på att vår metod fungerar.

Varmt välkommen till Monas simskola!

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.