Trivselregler

För att elever och lärare ska kunna koncentrera sig på undervisningen är vi tacksamma om ni går in i bassänglokalen tidigast 5 minuter innan lektionen börjar samt, håller en låg ljudnivå under lektionerna. Detta kommer att hjälpa oss att hålla en bra kvalitet på simundervisningen.

Se till att era barn inte leker med simgrejerna som ligger på hyllan och som inte tillhör Monas Simskola. Vi kommer att ha leksaker till våra kunder som kommer att vara märkta med namnet Monas Simskola. Använd endast dem.

Första två veckorna på simskolan kommer vi att ha försäljning av simglasögon vid undervisningstillfällena. Passa på att köpa då vi har mycket bra priser och bra kvalitet på dem. Produkterna går även att köpa via vår hemsida.

Det är bäst att föräldrarna bara tittar på och inte lägger sig i när simlektionen pågår. Har ni frågor eller synpunkter går det bra att ställa dem före eller efter lektionen eller genom att höra av er till mig.

Vänligen ta av er skorna vid skogränsen. Använd alltid skoskydd om ni ska behålla skorna på. Ta med baddräkt, handduk och en vattenflaska. Om era barn har långt hår är det bra att ha tofs eller badmössa. Simglasögon rekommenderas endast till redan simkunniga barn. För allas trevnad ska alla barn duscha och tvätta sig innan simningen.

Tack för omtanken!

Våra kurser

Baby

Babysim 3 mån - 2 år

Ungdomar/Vuxna

Fortsättningssim Delfin 12 – 16 år
Crawlskola barn och vuxna
Vuxencrawl 16 år uppåt
Vuxensim 16 år – uppåt

Boka kurs

Välkommen med din bokning. På första sidan kan du välja om du vill registrera dig, logga in eller bara titta på vårt schema.