Simskola för alla i Norrköping

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas. 

 

Kiropraktorhuset

Vi har kurser för barn i åldern 3-10 år, samt några vuxenkurser. Vår personal har många års erfarenhet och har lärt hundratals barn att simma och älska vatten. Passa på att ge ditt barn livsnödvändig kunskap och glädje för livet. Boka din plats idag! Bassängen har måttet 12*7 meter och är 33 grader varm. Badet ligger på Lindövägen 17, Norrköping.

Läs mer och boka >>

Simhallar Göteborg

Flera olika kurser

Vi har allt från barnsim till vuxensim. Vi har ett utbud där det finns något för alla i familjen.

Fokus på resultat

På Monas Simskola fokuserar vi på att den individuella deltagaren ska nå så långt som möjligt. Läs gärna mer om hur vi arbetar.

Vi gör vatten roligare

Simskola och kurser för barn och vuxna

På Monas Simskola lär vi ditt barn att känna sig bekvämt i vattnet och simma säkert. Genom lekfull undervisning i trevligt, varmt vatten och träningspass, som är särskilt utformade för små barn, använder vi all vår kunskap och samlade erfarenheter för att lära ut på bästa sätt. I all vår undervisning och våra roliga aktiviteter är ledstjärnorna hjärta och glimten i ögat – för när barn har det kul lär de sig mest.

Hitta till anläggningarna i Norrköping