5 fullspäckade dagar med simning och skoj på Kungsholmen vecka 32, den 7-11 augusti!

OBS! Sommarläger 2023 även på Lidingö och i Linköping

Sommarlägren är oerhört uppskattade så missa inte detta sommaren 2023!

Sommarläger 2023

På härliga Oasen Bad & Motion på Kungsholmen utvecklas barnets simkunskaper och utöver det erbjuder vi ett roligt utbud av aktiviteter som barnen har möjlighet att prova på! Kanske upptäcker barnet att hen har en oväntad talang eller så föds en ny hobby. Konst, dans, cirkus. minigolf och massa roliga lekar med underbara ledare som både är roliga och erfarna och ser till att det blir en sommar att minnas!

Sommarläger 2023

Roligt och lärorikt

Vi har simskola i den mysiga och varma inomhuspoolen två pass per dag, under dagen spenderar vi även mycket tid i Rålambshovsparken där vi har cirkuskola, dans och spelar minigolf.

På lägret ingår god lunch som vi äter på restaurang samt smarrigt mellanmål så alla magar är mätta. (Meddela oss om barnet har några allergier eller annat vi behöver veta.) Det finns även en fruktkorg som barnen får ta av när de vill. Ibland lyxar vi även till det med glass.

Barnen lämnas och hämtas på Oasen Bad & Motion.

Sista dagen på simlägret får barnen möjlighet att ta simmärken och visa för föräldrarna vad de har lärt sig under veckan.

Sommarläger 2023

Övrig information

  • Lägret hålls vecka 32, den 7 aug-11 aug
  • mån, tis, ons, tors, fre 09:00-16:00
  • En veckas läger kostar 4 200 kr.

Sån himla bra simskola, slår de andra vi provat med hästlängder. Jätteduktiga instruktörer som pedagogiskt uppmuntrar och pushar, samt att de verkligen ser barnen.

Karin – Nöjd mamma

En mycket bra simskola med verkligt engagerade instruktörer som ser till att alla barn lär sig simma, också dom som från början kan vara lite vattenrädda.

Stig – Pappa till Joel

Sommarläger 2023
Cookie-samtycke med Real Cookie Banner