5 fullspäckade dagar med simning och skoj i Långbrohallen vecka 26, den 24-28 juni!

OBS! Sommarläger 2024 även i Linköping och på Lidingö.

Sommarlägren är oerhört uppskattade så missa inte detta sommaren 2024!

På härliga Långbrohallen i Älvsjö utvecklas barnets simkunskaper och utöver det erbjuder vi ett roligt utbud av aktiviteter som barnen har möjlighet att prova på! Kanske upptäcker barnet att hen har en oväntad talang eller så föds en ny hobby. Konst, dans, cirkus. minigolf och massa roliga lekar med underbara ledare som både är roliga och erfarna och ser till att det blir en sommar att minnas!

Sommarläger 2023

Roligt och lärorikt

  • Vi tar simträningen på allvar och barnet har stor chans att utvecklas mycket dessa dagar. Våra simlärare är pedagogiskt utbildade och vana vid att lära ut till barn.
  • Vi på Monas simskola tar hänsyn till var ditt barn står just nu och delar därför upp barnen i olika grupper.
  • Vi anpassar teknikträningen efter varje individ så det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van simmare – fokus ligger på att just du ska utvecklas.

På lägret ingår god lunch som vi äter på restaurang samt smarrigt mellanmål så alla magar är mätta. (Meddela oss om barnet har några allergier eller annat vi behöver veta.) Det finns även en fruktkorg som barnen får ta av när de vill. Ibland lyxar vi även till det med glass.

Barnen lämnas och hämtas på Långbrohallen.

Sista dagen på simlägret får barnen möjlighet att ta simmärken och visa för föräldrarna vad de har lärt sig under veckan.

Sommarläger 2023

Övrig information

  • Lägret hålls vecka 26, den 24-28 juni
  • mån, tis, ons, tors, fre 09:00-15:30
  • En veckas läger kostar 3 900 kr.

Sån himla bra simskola, slår de andra vi provat med hästlängder. Jätteduktiga instruktörer som pedagogiskt uppmuntrar och pushar, samt att de verkligen ser barnen.

Karin – Nöjd mamma

En mycket bra simskola med verkligt engagerade instruktörer som ser till att alla barn lär sig simma, också dom som från början kan vara lite vattenrädda.

Stig – Pappa till Joel

Sommarläger 2023
Cookie-samtycke med Real Cookie Banner