Aquayoga

Aqua Yoga är en mild och mycket lågeffekt vattenaktivitet. Aquayoga tar principer och rörelser från yoga och anpassar dem till vattenmiljön. Med lanseringen av gravitationen kroppen kan hitta den optimala sträckan. Med hjälp av rytmen i andedräkt kan en inre känsla av avslappning uppnås.

Yoga i vattnet är en ny och spännande modalitet för en yoga. Många studenter kan finna yoga på en matta något begränsande eller frustrerande, och kan ha svårt att få in vissa poser.

Yoga i poolen är ett fantastisk sätt att uppleva de många fördelarna med yoga. Känslan av tyngdlöshet i vattnet tar bort stressen av utmanade fogar och stabiliserar dem för att frigöra muskeltäthet eller obehag.

Erfarna yogastudenter upptäcker att de kan ta sina övningar till en helt ny nivå genom att öva bekanta eller nya poser på en högre nivå. Dessutom kan de hitta ett nytt element för reparativ praxis att varva ner och koppla av.

Vi erbjuder lektioner i Aquayoga i Beckomberga Bromma terapi bassäng med vattentemperatur på 32 grader. Vi har 8 deltagare åt gången och lektionerna är 45 minuter långa. Klicka här för att registrera dig.

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner