Simskola för alla i Göteborg

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas. Start HT-19. Det går redan nu att boka en del av de kurser som vi kommer att erbjuda. 

5 anläggningar i Göteborg

Från norr till söder i disponerar vi Angered Arena, Frölundabadet, Askims simhall, Lundbybadet och Hammarbadet för våra simkurser. Välkommen!

Simskola för alla i Göteborg

Välkommen till en simskola för de minsta till de största, för den som aldrig doppat huvudet till den som redan är van vid att simma, men vill utvecklas.  Kursstart, HT-19. Det går redan nu att boka en del av de kurser som vi kommer att erbjuda under hösten.

5 anläggningar i Göteborg

Från norr till söder i disponerar vi Angered Arena, Frölundabadet, Askims simhall, Lundbybadet och Hammarbadet för våra simkurser. Välkommen!

5 anläggningar i Göteborg

Norr
Lundbybadet

Nordöst
Angered Arena

Söder
Frölundabadet

Söder
Askims simhall

Nordöst
Hammarbadet

Flera olika kurser

Vi har allt från barnsim till vuxensim. Vi har ett utbud där det finns något för alla i familjen.

Fokus på resultat

På Monas Simskola fokuserar vi på att den individuella deltagaren ska nå så långt som möjligt. Läs gärna mer om hur vi arbetar.

Vi gör vatten roligare

Simskola och kurser för barn och vuxna

På Monas Simskola lär vi ditt barn att känna sig bekvämt i vattnet och simma säkert. Genom lekfull undervisning i trevligt, varmt vatten och träningspass, som är särskilt utformade för små barn, använder vi all vår kunskap och samlade erfarenheter för att lära ut på bästa sätt. I all vår undervisning och våra roliga aktiviteter är ledstjärnorna hjärta och glimten i ögat – för när barn har det kul lär de sig mest.

Ungdomar och vuxna deltar gratis i våra Göteborgskurser!

Vi har separata kurser för barn, ungdomar, vuxna, kvinnor samt män. Barn betalar en avgift, men vuxna och ungdomar som inte kan simma går på våra lektioner gratis.

Denna simundervisning bedrivs av Monas simskola på entreprenad från Göteborgs stads idrottsförvaltning och riktar sig till dig som vill lära dig att simma, oavsett ålder och förkunskaper. Anmäl dig nu – simning är en av livets viktigaste gåvor. Den kan rädda liv!

Monas simskola har en stark interkulturell kompetens med mångspråkiga simlärare. Alla våra simlärare är förstås utbildade i HLR och första hjälpen.

Kolla scheman och anmäl dig här.